понеділок, 16 листопада 2009 19:49

Удвічі дешевше продають квитки на футбол перекупники

 

— За 200 гривень дивитися на спину воротаря? — обурюється 24-річний донеччанин Олександр Філонов. Він працює у фірмі з установлення пластикових вікон. Відходить від каси стадіону "Донбас Арена" розчарований. — За вісім років не пропустив жодного матчу в Донецьку. На матчі Ліги Європи ходив за 30 гривень, на "Арсенал" у Лізі чемпіонів (листопад 2000 року. — "ГПУ") — взагалі за 10.

Філонова гукає дівчина. Він повертається щасливий.

— Узяв у перекупниці за 400 гривень два квитки! Чудові місця! У неї таких ціла пачка! — показує квитки на матч Україна—Греція 18 листопада. На кожному написана ціна — 400 гривень.

У середу на 50-тисячному донецькому стадіоні "Донбас Арена" відбудеться повторний футбольний поєдинок плей-офф Україна—Греція. Квитки на нього коштують від 200 до 8 тис. грн. Ціни встановила Федерація футболу України.

Власник "Донбас Арени" та футбольного клубу "Шахтар" Рінат Ахметов назвав їх захмарними і звинуватив президента ФФУ Григорія Суркіса, що той хоче нажитися на уболівальниках. Але ризикує, що арена в середу буде незаповнена. Ахметов домігся, аби ціну на матч Україна—Греція знизили удвічі для 17 900 людей, які мають абонементи на домашні матчі "Шахтаря". У неділю олігарх запропонував Суркісові викупити усі квитки на поєдинок за $1,5 млн — це втричі менше, ніж планує заробити Федерація футболу. Її керівник порекомендував Ахметову припинити чорний піар.

Викупіть усі квитки за встановленими цінами і розпоряджайтеся ними, як вам заманеться

— Викупіть усі квитки за встановленими цінами і розпоряджайтеся ними, як вам заманеться, — наголошує Суркіс. — І взагалі припиніть нагнітати ажіотаж — на вечір неділі реалізовані 25 тисяч квитків.

У жовтні квитки на матч Україна—Англія, що відбувся на 30-тисячному стадіоні у Дніпропетровську, коштували 80–500 грн. Вільних місць не було.

Греки для проведення першого поєдинку з українцями обрали 71-тисячний Олімпійський стадіон в Афінах. На матч прийшли 39 тис. уболівальників, які заплатили за квитки по 10–30 євро — 120–360 грн.

Зараз ви читаєте новину «Удвічі дешевше продають квитки на футбол перекупники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути