пʼятниця, 17 серпня 2012 00:45

Україна вперше не перемогла у Львові

Футбольна збірна не змогла перемогти у Львові. Таке трапилося вперше: попередні сім матчів у цьому місті наші вигравали. Але чехам у середу забити не змогли — 0:0. Поєдинок був товариським і останнім перед стартом збірної України у відбірковому турнірі Кубка світу-2014 — 11 вересня, вівторок, у Лондоні проти Англії.

— Якщо говорити про якість гри збірної України, то вона була цілковито позитивною, — каже колишній форвард збірної Сергій Нагорняк, 41 рік. — Рух, самовіддача, колективні дії. Ніхто не випав з гри. Хіба що Степаненко одного разу грубо помилився.

Єдиний "мінус" — відсутність забитих м'ячів. Але це частково навіть добре. Можливо, те, що не забили проти Чехії у товариському поєдинку, заб'ємо Англії в офіційному.

Ветеран збірної Тимощук відіграв один тайм. Чи можна його і надалі розглядати як "залізного" гравця основи?

— Це залежатиме від форми Анатолія, наскільки регулярно він гратиме за клуб, німецьку "Баварію". Тимощук не зовсім вдало відіграв на Євро, а ще його підпирає молодий Гармаш. Він дуже сподобався і в матчі за "Динамо" проти "Волині", і за збірну проти Чехії.

У центрі оборони не грав Тарас Михалик.

— Я вважаю це логічним. Хачеріді — Ракицький — наша найсильніша пара центральних захисників. Поєдинок на Євро проти Англії це довів.

Ваш варіант на вістрі атаки?

— Єдиного немає. І Девич, і Селезньов проти Чехії відіграли добротно. Думаю, подальші матчі чемпіонату України допоможуть Блохіну зробити вибір між цими двома на позиції єдиного форварда.

Бутко готовий вийти на позиції правого захисника у Лондоні? Чи він недостатньо досвідчений для цього і слід покластися на Гусєва?

— Мені Бутко сподобався. Він швидкий та цілком може протистояти на фланзі або Янгу, або Мілнеру, або Джонсону.

Футбол. Товариський матч

Україна — Чехія — 0:0

15 серпня. Львів. Стадіон "Львів Арена". 34 915 глядачів (розрахований на 34 915). +15°С.

Суддя: Милорад Мажич (Сербія)

Україна: П'ятов — Бутко, Хачеріді, Ракицький, Селін — Тимощук-к (Ротань, 46), Гармаш (Безус, 72) — Коноплянка (Гусєв, 46), Зозуля, Девич (Степаненко, 71) — Селезньов (Ярмоленко, 46)

Тренер: Олег Блохін

Англія — Італія — 2:1

Естонія — Польща — 1:0

Албанія — Молдова — 0:0

Чорногорія — Латвія — 2:0

 

Зараз ви читаєте новину «Україна вперше не перемогла у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути