пʼятниця, 27 травня 2016 05:45

Тренера "Севільї" кличуть до збірної Іспанії, найкращого нападаючого — до "Барселони"

Автор: ФОТО З САЙТА www.bbvaliga.ru
  Рамон Родрігес Мончі — спортивний директор ”Севільї”. Саме його вважають головним творцем досягнень команди, дуже успішно працює на трансферному ринку
Рамон Родрігес Мончі — спортивний директор ”Севільї”. Саме його вважають головним творцем досягнень команди, дуже успішно працює на трансферному ринку

Іспанська "Севілья" втретє поспіль виграла Лігу Європи з футболу. Цього сезону в її складі грав український футболіст Євген Коноплянка, 26 років. Щоправда, у вирішальних матчах турніру на поле не виходив.

— Для нинішньої "Севільї" перемога в Лізі Європи — це щось на рівні умовного рефлексу, — каже 29-річний Ігор Яслик, оглядач чемпіонату Іспанії в журналі "Футбол". "Севілья" — велика команда, але не найвищого рівня. Оскільки поки що не може на рівних боротися з іспанськими та європейськими грандами.

Три роки з клубом працює тренер Унаї Емері. Він добре підходить для роботи з командами другого ешелону іспанського футболу. Ймовірно, після Євро-2016 очолить національну команду Іспанії.

Сильний сезон провів французький форвард Кевін Гамейро. Його хоче взяти "Барселона" на заміну своїм основним нападаючим.

Виступ Коноплянки цілком очікуваний. За п'ятибальною шкалою я поставив би йому між трійкою й четвіркою. Не думаю, що "Севілья" зацікавлена продавати українця.

Ще дві іспанські команди — мадридські "Реал" та "Атлетико" — в суботу зіграють у фінальному матчі Ліги чемпіонів .

— Фаворита немає, — говорить Ігор Яслик. — "Реал" виграв у "Атлетико" лише один матч з останніх десяти, програв при цьому п'ять разів. Зате матчі на виліт він проводить краще. Не думаю, що поєдинок буде результативний. Даремно ніхто не ризикуватиме. "Реал" намагатиметься атакувати, але акуратно. "Атлетико" зосередиться на обороні.

Футбол. Ліга чемпіонів 2015/16. Фінал

28 травня, субота

"Реал", Мадрид, Іспанія — "Атлетико", Мадрид, Іспанія

21:45 за київським часом. Мілан, Італія. Стадіон "Джузеппе Меацца", розрахований на 81 277 глядачів. Прогноз погоди: +25°С

Суддя: Марк Клаттенбург, 41 рік, Англія — електрик

ТБ: "Футбол 1"

Текстова трансляція: gazeta.ua

Шанси команд: перемога "Реала" — 45%, перемога "Атлетико" — 45%

Товариський матч. Національні ­команди

29 травня, неділя

Румунія — Україна

20:30 за київським часом. Турин, Італія. Стадіон "Олімпіко"­/"Гранде Торіно"

ТБ: "Футбол 2"

Текстова трансляція: gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тренера "Севільї" кличуть до збірної Іспанії, найкращого нападаючого — до "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути