пʼятниця, 23 серпня 2013 06:30

Розігрують 10 путівок до групового турніру

Автор: фото: REUTERS
 

Відбулися матчі четвертого кваліфікаційного раунду, плей-оф, Ліги чемпіонів. Розігрують 10 путівок до групового турніру.

Центральним став поєдинок у місті Ейндховен, Нідерланди. Місцевий ПСВ приймав італійський "Мілан". Зіграли внічию — 1:1. Переможець у цій парі визначиться 28 серпня. На фото: півзахисник італійської команди Кевін-Принс Боатенґ, у білій формі, протистоїть оборонцю ПСВ Каріму Рекіку.

Грецький ПАОК, що замінив дискваліфікований "Металіст", зіграв на виїзді внічию з німецьким "Шальке" — 1:1. Повторний поєдинок буде 27 серпня у Греції.

Несподівано закінчився матч у Астані, столиці Казахстану . Місцевий "Шахтар" із Караганди обіграв шотландський "Селтик" — 2:0. Перед поєдинком на стадіоні зарізали барана. За мусульманським обрядом, це приносить удачу. Керівництво шотландців хоче подати протест. Причина — на полі залишилися сліди крові і це негативно вплинуло на психологічний стан гостей.

Зараз ви читаєте новину «Розігрують 10 путівок до групового турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути