пʼятниця, 10 лютого 2012 00:00

П'ять шляхів для Віталія Кварцяного

Автор: фото з сайта www.ua.uefa.com
  Віталія Кварцяного звільнили з посади головного тренера луцької ”Волині” наприкінці грудня
Віталія Кварцяного звільнили з посади головного тренера луцької ”Волині” наприкінці грудня

Цього тижня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України дискваліфікував 58-річного Віталія Кварцяного від футболу до кінця сезону. Привід — нічим не підкріплені звинувачення на адресу суддів після матчу "Металіст" — "Волинь".  "ГПУ" розмірковує, чим може зайнятися колишній головний тренер луцької "Волині" найближчим часом.

1. Ходити на засідання міськради

Кварцяний — депутат міської ради Луцька від "Фронту змін". Може відвідувати місцевий парламент і виконувати обіцянки, дані своїм виборцям. А під час парламентських канікул — сидіти вдома, читати газети й бавитися з онукою.

2. Відкрити футбольну школу

Чим Віталій Володимирович гірший за Мирона Богдановича? У Маркевича є своя футбольна школа у Винниках піді Львовом. Чому б її не заснувати Кварцяному, тим більше розгледіти талант він уміє.

3. Стати експертом на телебаченні

А хіба не може надихнути приклад Ігоря Гамули? Колишній головний тренер ужгородського "Закарпаття" підписав контракт з ТРК "Футбол" і вестиме там авторську програму. У Кварцяного язик підвішений не гірше, формулювати він уміє й також може не сходити з екранів телевізорів.

4. Бути футбольним агентом

У Віталія Володимировича — нюх на таланти й багато зв'язків у футбольному світі. Цього достатньо, щоб рекомендувати "своїх" гравців колегам з інших клубів, маючи з цього свою частку.

5. Продовжити тренерську діяльність

Сезон незабаром завершиться, й дискваліфікація мине швидко. Але все одно неможливо уявити Кварцяного на чолі іншого українського клубу, крім "Волині". А от за кордоном — чому ні? Тим більше, тренер має досвід роботи у Польщі, набутий  в 1990-х. Починати можна й навесні — рішення КДК ФФУ поширюється тільки на територію нашої країни.

Зараз ви читаєте новину «П'ять шляхів для Віталія Кварцяного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути