вівторок, 09 жовтня 2012 07:00

Можемо грати у Лізі чемпіонів чотирма командами

Обидва українські клуби виграли свої матчі в другому турі групового турніру Ліги Європи. "Металіст" удома впорався з віденським "Рапідом" 2:0, а дніпропетровський "Дніпро" здолав на виїзді шведський АІК 3:2.

— Ці ігри видалися вкрай тяжкі, — каже колишній гравець київського "Динамо" 59-річний Леонід Буряк. — Не викладаючись на повну, зараз у Європі нікого не обіграєш. "Металіст" узагалі після першого тайму повинен був поступитися. "Рапід" зіграв неочікувано сильно й організовано. У другій половині харків'яни вирвали перемогу "на зубах". У "Металіста" залишається невирішеною проблема забивного форварда. У "Дніпра" є кому забивати. Попри щільний графік, у команди простежується добрий рух уперед.

За цей тиждень Україна здобула 7 очок у рейтингу УЄФА. Нам є куди прогресувати далі? Чи готова наша країна виставити три клуби в Лізі чемпіонів?

— Уже зараз ми можемо грати в чемпіонській лізі чотирма командами. "Металіст" навіть "пересидів" у Лізі Європи. Адже харків'яни третій рік поспіль тримаються солідно в цьому чемпіонаті, стабільно виходячи у плей-оф. За цей рік до лідерів підтягнувся "Дніпро". Випадково таку команду, як ПСВ, не обіграєш. А найголовніше — за рівнем організації гри, за інфраструктурою і "Дніпро", і "Металіст" давно досягли рівня Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Можемо грати у Лізі чемпіонів чотирма командами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути