пʼятниця, 29 квітня 2016 05:45

Гвардіола помилився зі складом на матч із "Атлетіко"

Автор: ФОТО З САЙТА www.championat.com
  Півзахисник ”Атлетіко” Сауль Нігес забив єдиний гол у перших півфінальних поєдинках Ліги чемпіонів
Півзахисник ”Атлетіко” Сауль Нігес забив єдиний гол у перших півфінальних поєдинках Ліги чемпіонів

Відбулися перші півфінальні зустрічі Ліги чемпіонів із футболу. Видовищними вони не стали. У двох іграх забили тільки один м'яч.

Нудним видався поєдинок між англійським "Манчестер Сіті" й іспанським "Реалом". Футбол здебільшого був позиційним, команди зосередилися на обороні. Мадридський клуб грав без травмованого лідера португальця Кріштіану ­Роналду. "Реал" загалом виграв центр поля і володів невеликою ­перевагою впродовж ­усього матчу. Особливо це стосується другого тайму. Тоді гості переграли команду з ­Манчестера у повітряній боротьбі. Практично кожен кутовий "Реала" закінчувався ударом по воротах суперника. Найреальніший шанс для взяття воріт мав захисник іспанського клубу Пепе, але голкіпер англійців Джо Харт парирував його удар з кількох метрів упритул.

Харт був найкращим у складі "Манчестер Сіті". Натомість атакувальні лідери команди — нападаючий Агуеро та півзахисник Де Брейне — нічим себе не проявили. Після того як зазнав травми Давід Сілва, який не зіграє і в повторному матчі, наставник господарів Мануель Пеллегріні перейшов на схему з двома нападаючими. Випустив нігерійського форварда Іхеаначо, але він у гру не потрапив.

Зустріч "Атлетіко" — "Баварія" нічим не здивувала.

Господарі свідомо віддали опоненту м'яч і ­територію, намагалися грати щільно, не дати мюнхенцям розбігтися на флангах і різко контратакувати. Загалом план на матч реалізували успішно. Завдяки високій індивідуальній майстерності правого півзахисника мадридців Сауля Нігеса був відкритий рахунок. Тільки в першій половині другого тайму "Атлетіко" відчув певні проблеми, бо захищався занадто глибоко, робив мало перехоплень. Це дозволяло "Баварії" розвивати свої атаки. Згодом господарі вирівняли гру і мали забивати вдруге, але Фернандо Торрес влучив у штангу.

Наставник "Баварії" Хосеп Гвардіола вкотре перетасував склад, залишив на лаві запасних Томаса Мюллера і Франка Рібері, поставив опорника Хаві Мартінеса відповідальним за правий фланг захисту. Враження — що заплутав самого себе. Перемкнутися з ­однієї ігрової фази на іншу "Баварії" було важко. Показово — найкращим у команді, що намагається грати комбінаційно, був бойовитий Відаль. Він устигав допомогти своїм на кожній ділянці поля.

Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу

Перші матчі

26 квітня, вівторок

"Манчестер Сіті", Англія — "Реал", Мадрид, Іспанія — 0:0

Повторний матч — 4 травня, ­середа, у Мадриді

27 квітня, середа

"Атлетико", Мадрид, Іспанія — "Баварія", Мюнхен, Німеччина — 1:0

Повторний матч — 3 травня, ­ вівторок, у Мюнхені

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола помилився зі складом на матч із "Атлетіко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути