пʼятниця, 22 січня 2016 06:05

Катерина Бондаренко обіграла росіянку на чемпіонаті Австралії

Автор: REUTERS
  Найвище досягнення Катерини Бондаренко на прес­тижних тенісних турнірах в одиночному розряді — вихід до чвертьфіналу чемпіонату США-2009
Найвище досягнення Катерини Бондаренко на прес­тижних тенісних турнірах в одиночному розряді — вихід до чвертьфіналу чемпіонату США-2009

29-річна Катерина Бондаренко обіграла росіянку Світлану Кузнєцову в матчі другого кола відкритого чемпіонату Австралії з тенісу. Нашій спортсменці для перемоги вистачило двох партій — 6:1, 7:5.

Бондаренко нині посідає 92-ге місце в рейтингу. Не грала через паузу, пов'язану з народженням дитини. Натомість 30-річна Кузнєцова 2013-го дійшла до чвертьфіналу чемпіонату Австралії, 2009‑го перемогла на турнірі у Франції, 2004‑го — у США. Напередодні старту чемпіонату Австралії-2016, який проходить у Мельбурні, росіянка перемогла на турнірі в іншому місті цієї країни — Сіднеї. Колишня друга ракетка світу, наразі двадцята, в якої Катерина не могла виграти десять років.

У ніч проти п'ятниці Бондаренко зіграла поєдинок третього кола проти швейцарки Белінди ­Бенчич, 19 років. Її вважають найсильнішою у своїй віковій категорії, ­посідає 13‑те місце в рейтингу.

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна, 21-ша у світі, програла матч другого кола японці ­Наомі Осаці у двох партіях і припинила боротьбу.

Наші чоловіки зі змагань вибули. Ілля Марченко та Сергій Стаховський програли у стартовому матчі. Олександр Долгополов пройшов у другий раунд. Але там на нього чекав швейцарець Роджер Федерер — один із найкращих гравців за історію тенісу. Він без особливих проб­лем переміг Долгополова у трьох партіях.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бондаренко обіграла росіянку на чемпіонаті Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути