четвер, 19 січня 2012 05:30

"Дніпро" знайшов заміну Русолу

Керівництво дніпропетровського "Дніпра" здійснило перший трансфер цієї зими. У бельгійського "Андерлехта" придбали центрального захисника 22-річного Ондржея Мазуха, учасника молодіжного Євро-2011 у складі збірної Чехії. Угоду уклали на три роки. Сума трансферу становить 3 млн євро. За неофіційною інформацією, новачок отримуватиме у Дніпропетровську 50 тис. євро на місяць.

Головна перевага Мазуха — високій зріст. 189 см дають змогу йому уміло вести повітряну боротьбу. Чех досить грамотний тактично. Проблема — невисока швидкість.

За ігровими характеристиками Мазух нагадує колишнього капітана "Дніпра" Андрія Русола, який торік улітку завершив кар'єру. Чех разом з Євгеном Чеберячком має скласти пару основних центральних захисників команди. Віталій Мандзюк перейде на правий фланг, де непереконливо грає Самуель Інкум.

Поява Мазуха не позбавить "Дніпро" усіх проблем у захисті. Головний тренер Хуанде Рамос хоче придбати також по одному оборонцеві на фланг та у центр. Водночас наставник дніпропетровців вирішив відмовитися від форварда Олександра Гладкого, тому "Дніпру" треба ще один нападник, який підмінив би основних у цій ланці — Калініча і травматичного Матеуса.

Не зміг проявити себе у "Дніпрі" бразильський розігруючий Джуліано. Він близький до повернення на батьківщину, до "Греміо". А "Дніпро" шукатиме виконавця і на цю позицію — вестимуть перемовини з англійським "Тоттенхемом" щодо трансферу хорвата Ніко Кранчара.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" знайшов заміну Русолу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути