вівторок, 16 квітня 2013 06:30

"Отамани"в Італії виграли тільки один бій

"Українські отамани" програли перший півфінал Третього сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) — 1:4. Поєдинок відбувся у Комо, передмісті Мілана. Суперник — команда "Італійський грім". Тепер у матчі-відповіді нам треба перемагати у всіх п'ятьох боях. У разі рахунку 4:1 на користь "Отаманів" — сподіватися на перемогу в додатковому поєдинку в середній вазі. Повторний бій запланували на 19 квітня у київському Палаці спорту.

Аналізуємо кожний бій у Комо.

1. Напівважка вага: Імре Желло (Угорщина) — Денис Солоненко — 1:0

Солоненко непогано виглядає на старті поєдинку, але наприкінці другого раунду втомлюється. В третьому раунді виграє Желло. Кінцівка поєдинку за угорцем. Українець гірше готовий функціонально і технічно.

2. Середня вага: Вільям Маклафлін (Ірландія) — Євген Барабанов — 2:0

19-річний Барабанов не знітився перед досвідченим суперником. Багато рівних розмінів. Євген працює більше другим номером і досить успішно перші три раунди. З четвертого, передостаннього, помітна краща функціональна готовність ірландця.

3. Легка вага: Бранімір Станкович (Сербія) — Денис Берінчик — 3:0

Українець зі стартових секунд кидається на противника. Однак його атаки часто не підготовлені. Серб ефективно контратакує. Раунд за ним. Далі Берінчик нав'язує супернику боротьбу, яку той приймає. В розмінах українець має перевагу. Суперечливий епізод відбувається наприкінці другого раунду. Берінчик одночасно із сигналом рефері про зупинку бою відправляє серба в нокдаун. Однак рефері його не зараховує. В третьому раунді "рубка" продовжується, в якій знову перевага за українцем. В заключних раундах серб виглядає свіжішим. Очевидно, позначилося те, що Берінчик важко зганяв вагу. Це і стало ключовим фактором. Після поєдинку тренерський штаб "отаманів" повідомив, що готує протест на результат бою Берінчика.

4. Напівлегка вага: Яхін Вітторіо Парінелло — Віктор Гоголєв — 4:0

Українець більшу частину поєдинку працює першим номером, однак діє академічно, передбачувано, в одному темпі і без притаманної для цієї ваги швидкострільності. В другій половині бою на його діях позначається втома. Італієць вдало контратакує та закономірно перемагає.

5. Надважка вага: Маттео Модуньо — Олександр Усик — 4:1

Як ніколи агресивний Усик розбив свого значно габаритнішого і повільнішого опонента. Нокаут у другому раунді.

В іншому півфіналі "Мексиканські воїни" вдома поступилися казахській команді "Вовки з Астани" — 2:3.

Зараз ви читаєте новину «"Отамани"в Італії виграли тільки один бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути