Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2011 14:50

Жерар Ульє встановив тренерський рекорд "Астон Вілли"

Жерар Ульє встановив тренерський рекорд "Астон Вілли"

Колишній головний тренер "Астон Вілли" Жерар Ульє встановив своєрідний тренерський рекорд клубу.

Термін його перебування біля керма команди виявився найкоротшим за всю історію участі "Вілли" в англійській прем'єр-лізі. Ульє очолював клуб 253 дні. Це менше, ніж у будь-якого іншого тренера бірмінгемців з моменту створення прем'єр-ліги в 1992 році, повідомляє Infostrada.

Нагадаємо, вчора Жерар Ульє пішов у відставку з поста головного тренера "Астон Вілли". Причиною цього рішення стали проблеми зі здоров'ям.

Ульє був головним тренером клубів французького чемпіонату "Ланс" (1982-1985) і "ПСЖ" (1985-1988), який завоював під його керівництвом у 1986 році золоті медалі, а також клубу англійської Прем'єр-Ліги "Ліверпуль" (1998-2004) , з яким у сезоні 2000/2001 виграв Кубок УЄФА. Потім з 2005 по 2007 рік Ульє працював з "Ліоном", який при ньому обидва сезони тріумфально завершував чемпіонат на першому місці.

За внесок у розвиток французького футболу в 2002 році нагороджений Орденом Почесного легіону, а за заслуги перед британським футболом Ульє разом зі своїм колегою-співвітчизником і другом Арсеном Венгером був удостоєний Ордена Британської імперії.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Ульє встановив тренерський рекорд "Астон Вілли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути