Ексклюзиви
неділя, 23 грудня 2012 10:08

Збірну України на 99% очолить Фоменко - ЗМІ

Збірну України на 99% очолить Фоменко - ЗМІ
Кандидатуру Михайла Фоменка підтримує Анатолій Коньков. Фото: segodnya.ua

Тренером збірної України на виконкомі ФФУ 26 грудня затвердять Михайла Фоменка - такий прогноз можна зробити, виходячи з ситуації на сьогоднішній день. Його шведський суперник Свен-Йоран Ерікссон не має наміру приїжджати на це засідання, якщо попередньо не отримає гарантій свого призначення, повідомляє "Сегодня"

"Ерікссон згоден очолити збірну України, - каже джерело видання в федерації. - Однак швед дав зрозуміти, що якщо до 25-го числа не отримає переконливого запевнення з ФФУ, що саме він буде коучем, то на засіданні виконкому його не буде. Приїхати і програти вибори - йому таке не потрібно".

З великою часткою ймовірності можна припустити, що відсутність шведа буде використано як один з аргументів на користь призначення Фоменко. Для цього екс-тренеру "Динамо", обігрується в 93-му "Барсу" 3:1, потрібно отримати 8 голосів з 15 членів виконкому.

"Президент ФФУ Анатолій Коньков, який підтримує кандидатуру Фоменка, зараз намагається переконати членів виконкому, що Михайло Іванович - оптимальний варіант, - сказало джерело. - У керівництві федерації не всі з цим згодні. Є такі, хто за варіант з іноземцем. Але якщо в дні, що залишилися президента ФФУ не переконають "старші товариші", то тренером на 99% буде затверджений Фоменко".

І це при тому, що по зарплаті зі шведом ФФУ вже домовилася - близько $ 9,5 млн, але, зробило суттєве уточнення джерело, не за один рік, як повідомлялося раніше, а за чотири.

Зараз ви читаєте новину «Збірну України на 99% очолить Фоменко - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути