середа, 15 червня 2016 11:12

Збірна Ісландії показує результати, в які людям важко повірити — нападник "вікінгів"

Збірна Ісландії показує результати, в які людям важко повірити — нападник "вікінгів"
Колбейнн Сігторссон

Форвард французького "Нанта" і збірної Ісландії Колбейнн Сігторссон розповів, що думає про відбірну групу на Кубок світу-2018, в якій вікінги зіграють разом із Україною. Команди стартують у відборі 5 вересня матчем в Україні.

"У нас дуже важка і рівна група. Україна, Туреччина, Хорватія — складні суперники, з якими нам буде важко грати. Ми були не дуже щасливі, коли дізналися результати жеребкування. Ми сподіваємося, що зможемо успішно завершити цю кваліфікацію. У футболі все можливе".

Вчора Ісландія зіграла внічию з Португалією у своєму дебютному матчі на Євро. Матч у Сент-Етьєні завершився з рахунком 1:1.

"Населення Ісландії всього 320 тисяч мешканців. Національна збірна показує результати, в які людям важко повірити. Це щось неймовірне для нас.

Я чув, що 10% населення країни приїхало до Франції підтримати нас. Це підтверджує, що вона живе футболом. Чотири роки тому ми були у другій сотні рейтингу ФІФА. За цей час багато що змінилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вперше йду на футбол" - 27 тис. ісландців приїхало на Євро у Францію

Дійсно, зараз збірна і футболісти стали дуже популярними в Ісландії. Ми хочемо, щоб ця популярність лише зростала разом із нашими результатами", - сказав Сігторссон.

Додамо, 16 червня збірна України проведе на Євро-2016 свій другий матч. У Ліоні зіграємо проти Північної Ірландії. Канал "Україна" покаже поєдинок у прямому ефірі. Наш сайт проведе текстову трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Ісландії показує результати, в які людям важко повірити — нападник "вікінгів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути