неділя, 21 серпня 2011 10:58

Збірна Бразилії виграла молодіжний чемпіонат світу

Збірна Бразилії виграла молодіжний чемпіонат світу

Збірна Бразилії виграла чемпіонат світу з футболу серед молодіжних команд, повідомляється на сайті ФІФА. У фіналі бразильська команда здобула перемогу над Португалією з рахунком 3:2, переможний гол був забитий у додатковий час. Фінальний матч турніру, що проходив у Колумбії, відбувся 20 серпня на стадіоні "Ель Кампін" у Боготі.

Рахунок в матчі вже на 5-й хвилині відкрив атакуючий півзахисник бразильців Оскар, гравець клубу "Інтернасьонал". Через кілька хвилин Португалія відігралася завдяки голу Алекса, а на початку другого тайму вийшла вперед: відзначився Нелсон Олівейра з "Бенфіки". Зрівняти рахунок Бразилії вдалося на 78-й хвилині, знову відзначився Оскар.

Рахунок 2:2 зберігався до кінця основного часу матчу. Переможний гол у складі збірної Бразилії на 111-й хвилині забив Оскар, який оформив хет-трик: дальнім ударом з правого флангу він зумів перекинути воротаря португальців Міку. Третє місце на турнірі посіла збірна Мексики, яка виграла у збірної Франції 3:1.

Звання кращого бомбардира турніру розділили відразу три гравці, які забили по п'ять м'ячів: бразилець Енріке, француз Олександр Лакасетт та іспанець Альваро Васкес. Кращим голкіпером чемпіонату був визнаний воротар португальців Міка, який до фінального матчу не пропустив жодного м'яча.

Збірна Бразилії виграла молодіжний чемпіонат світу з футболу уп'яте, і за кількістю титулів поступається тільки Аргентині, шестикратному чемпіону, пише Лента.

Чемпіонат світу (U-20)

Фінал

Бразилія U-20 - Португалія U-20 - 3:2 (1:1, 1:1, 0:0)

Голи: 1:0 - Оскар (5), 1:1 - Алекс (9), 1:2 - Олівейра (59), 2:2 - Оскар (78), 3:2 - Оскар (111).

Франція U-20 - Мексика U-20 - 1:3 (1:1, 0:2)

Голи: 1:0 - Лакасетт (8), 1:1 - Давіла (12), 1:2 - Енрікес (49), 1:3 - Рівера (71).

Зараз ви читаєте новину «Збірна Бразилії виграла молодіжний чемпіонат світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути