пʼятниця, 18 вересня 2015 11:36

"Замовив піцу і запив її горілкою" - Ярмоленко

"Замовив піцу і запив її горілкою" - Ярмоленко
Фото: dynamo.kiev.ua

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів про проблеми зі здоров'ям, які змусили його пропустити матч групового раунду Ліги чемпіонів з "Порту" (2:2).

- Вже все добре. Я сьогодні реально багато прочитав про себе. Так, замовив вночі піцу і запив її горілкою! Хочу відразу сказати: я не святкував народження сина, тому що у мене була дуже важлива гра.

Ніяку піцу я на базу не замовляв. Звичайно, є моя вина - щось зробив не так, раз не зміг зіграти в цьому матчі.

- Що ж все-таки сталося?

- Насправді я не знаю, як це назвати. Все йшло, як звичайно: готувався до матчу, на тренуванні перед грою все було добре. Після цього ліг спати, ніяких нездужань не було.

З ранку прокинувся і відчуваю, що погано - нудить, почав боліти живіт. Я сказав про це лікарям, почали робити всякі процедури.

- Коли зрозуміли, що не зможете зіграти?

- У принципі, часу до матчу ще було повно, тому сподівалися, що мені стане краще. Але за 2 години до гри перед самою установкою в мене піднялася температура - 38.

Я пішов і чесно сказав Реброву, що в мене немає сил і я не можу підводити команду. Звичайно, ми обидва засмутилися. Але він мене зрозумів - таке життя.

- З ранку ще відчували нездужання?

- Мені самому було смішно, коли я сьогодні прокинувся і почуваюся добре. Поїхав у пологовий будинок, забрав дружину - немає ні температури, ніяких ознак хвороби. Провів повне тренування, практично нарівні з усіма займався. Невелика слабкість відчувається, але жодного нездужання вже немає.

- Раніше з вами траплялося щось подібне?

- Насправді, в мене не вперше трапляються якісь проблеми зі шлунком. Начебто намагаюся стежити за тим, що їм, але... Надалі це буде мені урок.

Хоча треба розуміти, що всі футболісти - теж люди. Хтось любить піцу, хтось стейки, хтось спагетті. Але я можу відповідати лише за себе - перед іграми харчуюся тільки тим, що нам дають на базі. У нас хороші кухарі, все розписано, здорова їжа, нічого жирного, тому я нічого не замовляю, - сказав Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «"Замовив піцу і запив її горілкою" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути