неділя, 15 січня 2012 11:24

Жадсон залишив "Шахтар" - офіційно

Жадсон залишив "Шахтар" - офіційно

14 січня була досягнута домовленість між ФК "Шахтар" і ФК "Сан-Паулу". Жадсон залишає "гірників" і переходить у бразильський клуб.

"Шахтар" дякує Жадсона за роки, проведені у клубі, за забиті голи і окремо за його переможний м'яч у ворота "Вердера" у фіналі Кубка УЄФА.

Прощальна прес-конференція футболіста відбудеться 16 січня в конференц-залі "Донбас Арени", повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жадсон може не повернутися в Україну

Від продажу Жадсона в "Сан-Пауло" "гірники" заробили 4 мільйони євро і 30% прав на 20-річного півзахисника Веллінгтона. Такі дані має Gazeta Esportiva.

Globo, в цілому, підтверджує ці відомості, але з невеликою поправкою - "Шахтар" отримає 3,8 мільйона євро і 30% прав на Веллінгтона або Каземіро - це питання буде ще обговорюватися клубами додатково.

Веллінгтон Апаресідо Мартінс грає за "Сан-Пауло" з 2008 року. Його амплуа - опорний хавбек, хоча він також може зіграти ближче до атаки або навіть закрити позицію правого захисника. Провів 3 матчі за збірну Бразилії U20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я дав "Шахтареві" зрозуміти, що хочу піти" - Жадсон

Раніше офіційний сайт "Сан-Пауло" оголосив що Жадсон підпише з клубом трирічний контракт. Новачок команди буде представлений громадськості наступного тижня.

"Я щасливий, що буду грати за "Сан-Пауло". Повернутися до Бразилії, щоб захищати кольори цієї команди - честь для мене. Я дуже задоволений тим, як пройшли переговори," - сказав Жадсон прес-службі бразильського клубу.

Як уточнює Globo Esporte, Жадсон отримає футболку з десятим номером, який став вакантним після відходу Рівалдо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" назвав ціну на Жадсона

"Трансфер Жадсона був для нас дуже важливий. Його ставлення до переходу давало нам мотивацію для того, щоб продовжувати переговори, які складалися виснажливо. Нарешті, ми досягли свого, і це незважаючи на те, що до Жадсона був інтерес з боку великих європейських клубів," - заявив директор "Сан-Пауло" Адалберто Баптіста.

Зараз ви читаєте новину «Жадсон залишив "Шахтар" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути