субота, 01 серпня 2015 21:55

"Навіщо мені акції. Зараз хочу допомогти дітям з церебральним паралічем" - Леоненко

"Навіщо мені акції. Зараз хочу допомогти дітям з церебральним паралічем" - Леоненко
"Я за ветеранів бігаю - за єдність" - Леоненко

Екс-футболіст збірної України Віктор Леоненко розповів про своє ставлення до нападника "Дніпра" Романа Зозулі.

"Навіщо мені акції, якщо я за ветеранів бігаю - за єдність. Зараз хочу допомогти дітям з церебральним паралічем. От і все. Я більше по дітях виступаю.

З Зозулею я не сварився. Це ж він там на когось ображається, Тимощука захищає. Я, в принципі, ніколи його не ображав. Це він собі щось там може дозволити. Але я тобі кажу: якби у нього була зарлата 1000 доларів, він би собі нічого не дозволив. Він би нехай краще думав, як забивати голи. Чому "Дніпро" - команда-рай?

Тому що Зозуля за півроку забив один гол, граючи в нападі. Та ще й з такими командами. У нас бомбардиром можна стати за два-три тури: просто набий "сумку" і все. Ось скільки зараз можна забити "Металургу" Запоріжжя? Скільки завгодно.

Левченко? Я досі дізнаюся, хто він. Мені здається, що його люди знають тільки завдяки участі у "Холостяку". Я тобі на повному серйозі кажу.

Якби не інтернет, ці твіттери-фейсбуки, то я б не знав, хто це такий. За збірну він скільки зіграв матчів - один або два", - сказав Леоненко в інтерв'ю сайту "Футбол 24".

Нагадаємо, Євген Левченко викликав Віктора Леоненка на участь у флеш-мобі для фінансової допомоги українській армії, який організував Зозуля.

Зараз ви читаєте новину «"Навіщо мені акції. Зараз хочу допомогти дітям з церебральним паралічем" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути