понеділок, 16 вересня 2013 11:37

"За чемпіонство боротимуться "Металіст" і "Шахтар" - Грачов

"За чемпіонство боротимуться "Металіст" і "Шахтар" - Грачов
Гравці "Металіста" святкують перемогу над "Динамо" ФОТО: ru.metalist.ua

Колишній гравець "Шахтаря" Віктор Грачов проаналізував останні невдачі донецького "Шахтаря" і київського "Динамо". Нагадаємо, "гірники" у матчі 9-го туру поступилися 2:3 львівським "Карпатам". Кияни у Харкові пропустили три м'ячі від "Металіста".

"Я ще на початку сезону казав, що у нас є два клуби з налагодженою сталою грою – "Металіст" і "Дніпро". Там основні склади визначено, малюнок гри знайдено. А є два колективи, де тренери перебувають у пошуку – "Шахтар" і "Динамо".

У "Шахтарі" ситуація не настільки критична. Всі розуміють, що Мірчі Луческу треба час, аби знову створити той колектив, що був. Є об'єктивний процес росту. Інколи щось удається, інколи – не дуже. Однак усі знають, що на виході буде якісний продукт.

В Києва ситуація складніша. Гравці не знають свій маневр, регресують, склад на кожну гру міняється.

У матчі з "Металістом" кияни не створили жодного гольового моменту. Мбокані простояв усю гру, Ідейє не знав, що робити й куди бігти. Не вражають гравці української збірної. Виокремити можу тільки Безуса, який боровся, поки були сили.

Очевидно, що за чемпіонство цього року боротимуться "Металіст" і "Шахтар". "Дніпро" здобуде бронзу. Якщо так триватиме далі, то "Динамо" ризикує впасти ще нижче ніж у минулому сезоні. Напередодні матчів єврокубків гра киян непокоїть найбільше. Навіть європейські середняки цілком можуть створити такому "Динамо" серйозні проблеми," – вважає експерт.

Додамо, цього тижня команди зіграють стартові матчі у групових етапах Ліги Європи та Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"За чемпіонство боротимуться "Металіст" і "Шахтар" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути