Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2012 05:47

Ярмоленку слід грати простіше, більше діяти на команду - Суркіс

Ярмоленку слід грати простіше, більше діяти на команду - Суркіс
Президент "Динамо" переконаний, що Ярмоленко незабаром приведе себе в порядок. Фото: footballday.com.ua

Президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс відзначив у діях форварда Андрія Ярмоленка невпевненість і надлишкову ідивідуальність, тому порадив футболісту діяти простіше й грати більше на команду.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "2+2" після матчу "Динамо" - "Порту" в Києві.

"Мені здається, що така невиразна гра останнім часом Андрія Ярмоленка пов'язана з якимось психологічним тиском на нього, - говорить Суркіс. - У нього не все так виходить, як виходило в минулому році, немає розкутості, впевненості в діях на полі. А в таких випадках, очевидно, треба грати трохи простіше. Спробувати, якщо не виходить самому забити, зіграти на команду. А він, більшою мірою, все-таки мабуть індивідуаліст, тому намагається зіграти передусім гарно, ефектно. А красиво, якщо немає фізичних кондицій, якщо щось не виходить, то мені здається, треба грати вже більш просто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс: Треба дочекатися зими, Блохін перелаштує команду і вона перемагатиме

Президент "Динамо" переконаний, що Ярмоленко незабаром приведе себе в порядок.

"Чи з допомогою себе, чи з допомогою Олега Володимировича, тренерського штабу, команди. Ярмоленко - це дуже сильний гравець, дуже перспективний футболіст. Я думаю, що він буде грати в той футбол, який від нього очікують уболівальники", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА у квартеті А київське "Динамо" на полі НСК "Олімпійський" не зуміло обіграти португальський "Порту", зігравши з ним унічию - 0:0. На 68-й хвилині матчу в киян був найкращий момент для взяття воріт суперника: Аруна розрізним пасом вивів Ярмоленка на побачення з Елтоном, але "динамівець" пробив вкрай недбало.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленку слід грати простіше, більше діяти на команду - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути