Ексклюзиви
четвер, 12 грудня 2013 18:27

Ярмоленко рятувався від холоду шапкою-вушанкою: "Динамо" потренувалось перед "Рапідом"
22

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" провело тренування перед матчем 6-го туру групового етапу Ліги Європи проти віденського "Рапіда". Киянам достатньо не програти сьогодні, щоб пройти в 1/16 фіналу турніру.

Перед виходом футболістів на тренувальне поле працівники лопатами очищають газон від снігу. Розмітку позначають рожевим. Гравці від холоду рятуються шапками, рукавичками та шарфами, які закривають половину обличчя. Всі перебувають у хорошому гуморі.

Віце-капітана "Динамо" Андрія Ярмоленка було ледь упізнати. До всього бойового комплекту футболіст додав шапку-вушанку, яку позичив у селекціонера Берислава Станоєвича. Перед тренуванням її довелося повернути власнику.

"Це не дуже футбольна погода, але у нас нема вибору, - каже нігерієць Браун Ідейє. - Ми всі налаштовані на перемогу. Про нічию ніхто не думає."

"Погода однакова для всіх. Нам потрібно думати про футбол. Я чув, що проблем з полем не буде. Наша мета - це пройти у наступний раунд Ліги Європи, - каже хорват Огнен Вукоєвич. - Потрібно добре закінчити рік — хочемо потішити своїх вболівальників подарунком."

Відзначимо, що поєдинок "Динамо" — "Рапід" покажуть сьогодні на Євромайдані. Початок матчу о 22:05. Gazeta.ua проведе текстовий онлайн гри.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко рятувався від холоду шапкою-вушанкою: "Динамо" потренувалось перед "Рапідом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути