четвер, 09 січня 2014 13:13

"Якщо Гомес хоче кудись іти — хай віддасть підйомні і йде" — Маркевич

"Якщо Гомес хоче кудись іти — хай віддасть підйомні і йде" — Маркевич
Маркевич шукає нападаючого і півзахисника ФОТО: dynamo.kiev.ua

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич каже, що взимку команді треба посилити, щонайменше, дві позиції.

"Нам би хотілося мати нападаючого і півзахисника. Пішов Соса. На його місце, наголошую, ми шукаємо співставну фігуру. Це не буде перспективний гравець з Бразилії чи Аргентини, а людина, чия вага у футбольному світу була б рівнозначна Хосе. Таке прохання я довів до керівництва.

Як і більшість команд, шукаємо забивного нападника. Девич самотужки не завжди може тягти команду. Щодо Гомеса, то тут ситуація непроста. Читав кілька його останніх інтерв'ю. Аргентинцеві не подобається, що тут немає сонця і важко знайти роботу для жінки-архітектора. Але футболіст мовчить про серйозну зарплату, яку він ніколи не мав у "Катаньї" (у сицилійському клубі вінгер отримував 400 тисяч євро на рік), нічого не каже про солідні підйомні, які отримав, їдучи сюди.

Хочеш кудись іти — віддай підйомні і йди. Гомес добре знав куди переходив. Якщо він вважає, що в Україні чемпіонат низького рівня, у мене виникає зустрічне запитання: чому Алехандро забив тільки два голи у 15-ти матчах? У цьому плані мені подобається як учинив із нами Соса: завчасно в очі сказав, що дуже хоче пограти на Кубку світу. У жодному поєдинку Хосе не філонив. Тому позиція гравця знайшла наше розуміння."

Повне інтерв'ю Мирона Маркевича читайте в "Газеті по-українськи" 17 січня та журналі "Країна" 22 січня.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Гомес хоче кудись іти — хай віддасть підйомні і йде" — Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути