вівторок, 21 лютого 2012 10:43

"Я щиро прошу вибачення" - Чісора назвав свою поведінку неприйнятною

"Я щиро прошу вибачення" - Чісора назвав свою поведінку неприйнятною

Британський суперважковаговик Дерек Чісора поширив свою офіційну заяву щодо подій, що відбулися в Мюнхені в минулі вихідні та пов'язаних з його поєдинком проти чемпіона WBC в суперважкій вазі Віталія Кличка, а також про його роль в них.

"Після того, як моя спроба завоювати титул чемпіона WBC в суперважкій вазі в поєдинку проти Віталія Кличка в Мюнхені викликала таке широке висвітлення в пресі, я вважаю, що повинен принести свої щирі вибачення за прикрі події, що відбулися як до так і після самого головного поєдинку моєї кар'єри ", - йдеться в заяві Чісори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не ангел, але ще ніколи не був учасником такого грандіозного скандалу" - Хей

"Хоча моя поведінка було непрощенним, було багато моментів, які залишилися невідомими широкій публіці, які в підсумку переповнили чашу мого терпіння, проте це ніяк не виправдовує мене. В даний момент я не можу поширюватися про це, як як Британська рада з контролю в сфері боксу абсолютно правильно призначив розслідування цього питання, а також бійки, що сталася між мною і Девідом Хеєм, в ході якої я отримав удар пляшкою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісору і Хея можуть довічно відлучити від боксу

"Незважаючи на все це, головне те, що я підвів свою сім'ю, свою команду, і, найгірше, спорт, який я люблю. Я визнаю, що мої дії були абсолютно непрофесійні, незважаючи на наявність або відсутність провокацій. Зараз заспокоївшись і оцінивши подію, я розумію, що мої дії були щонайменше негожими, і я глибоко збентежений тими сценами, про які розказано в пресі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісора вибачився перед Кличком

"Я визнаю, що як професійний боксер зобов'язаний вести себе відповідним чином у будь-яких ситуаціях, особливо враховуючи те, що бокс - це спорт з контрольованою агресією. Я підвів багатьох людей, включаючи себе, і за це я приношу щирі вибачення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісора побився з Хеєм на прес-конференції

"У Мюнхені я надав всіляке сприяння німецьким правоохоронним органам, і в результаті був відпущений без пред'явлення звинувачень. Більше я не буду давати ніяких коментарів щодо події і буду чекати завершення офіційних слухань".

Зараз ви читаєте новину «"Я щиро прошу вибачення" - Чісора назвав свою поведінку неприйнятною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути