Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 09:42

WBC оштрафує і дискваліфікує Чісору

WBC оштрафує і дискваліфікує Чісору

Всесвітня боксерська рада (WBC) оголосила про накладення санкцій відносно британського суперважкоатлета Дерека Чісори за неадекватну поведінку перед і після поєдинку з чемпіоном світу в суперважкій вазі Віталієм Кличком.

"Президент WBC дон Хосе Сулейман суворо оцінив всі дії Дерека Чісори. Поведінка британця була однією з найгірших в історії професійного боксу. І ми солідарні з британською радою з контролю за боксом, а також з федерацією боксу Німеччини в тому, що це питання потрібно вирішити негайно.

WBC категорично засуджує поведінку, яка не може бути прийнятою в боксі ні за яких обставин, і має намір застосувати штрафи і санкції, які вважає необхідними. За удар чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка на зважуванні, плювок водою в обличчя Володимиру Кличку перед боєм і бійку з Девідом Хеєм на прес-конференції після поєдинку.

WBC накладе серйозний штраф, з яким визначиться після того, як слухання будуть проведені під наглядом нашого повіреного Стівена Беверлі. WBC також виключить Дерека Чісору з рейтингу і оголосить про безстрокову заборону на участь цього боксера в боях за титул WBC, вимагаючи проходження британцем курсу з управління гнівом, після чого питання про його дискваліфікацію може бути переглянуто", - повідомляється в прес-релізі WBC.

Зараз ви читаєте новину «WBC оштрафує і дискваліфікує Чісору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути