вівторок, 12 травня 2015 16:30

"Всім не догодиш" - "Дніпро" і "Наполі" розсудить серб Мілорад Мажич

"Всім не догодиш" - "Дніпро" і "Наполі" розсудить серб Мілорад Мажич
Мілорад Мажич судив матчі Кубка світу-2014

Сербська бригада арбітрів на чолі з Мілорадом Мажичем призначена на півфінальний матч футбольної Ліги Європи між італійським "Наполі" та українським "Дніпром", повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Зустріч відбудеться у Києві в четвер. Лайнсменами матчу будуть Мілован Рістіч і Далібор Джурджевіч, додаткові помічники - Данило Груїч і Деян Філіпович, четвертий рефері - Деян Петрович.

У першому матчі була зафіксована нічия 1:1. Після гри "Наполі" розкритикував рефері зустрічі норвежця Свейна Моена, який, зарахував гол "Дніпра" забитий Євгеном Селезньовим з офсайду.

Мілорад Мажич народився 23 березня 1973 року в місті Врбас, Югославія. Дебютував в якості головного арбітра матчу вищого дивізіону чемпіонату Сербії 18 серпня 2007.

З 2009 року року залучається до суддівства Європейських клубних турнірів, дебютувавши з матчу відбіркового раунду Ліги Європи 2009/10 між клубами "Лланеллі" і "Мотеруелл" (0:3). У 2013 році судив півфінальний матч Ліги Європи 2012/13 між клубами "Фенербахче" і "Бенфіка" (1:0). Працював на матчах групового етапу Ліги Чемпіонів.

15 січня 2014 разом з двома помічниками Далібором Дюрдевічем і Мілованом Рістічем судив матчі Кубка світу-2014 у Бразилії.

Нещодавно Мажич працював на першому чвертьфіналі Ліги чемпіонів між "Атлетико" і "Реалом". Гра закінчилася з рахунком 0:0.

"При всій повазі, не можна призначати сербського суддю на такі матчі. Арбітр був дуже некваліфікованим. Сподіваюся, у повторній грі буде кращий суддя", - сказав після матчу півзахисник "Атлетико" Маріо Суарес.

А ось голкіпер і капітан "Реала" Ікер Касільяс дав трохи іншу оцінку роботі серба.

"Я думаю, суддя добре відпрацював. Можливо, йому варто було бути суворішим, але суддівство було однаковим для обох команд", - сказав Касільяс.

Мажич частий гість на матчах за участю збірної України та наших команд в єврокубках. Пам'ятним київським уболівальникам матч "Динамо" - "Бешикташ" (2011, 1:0), під час якого сербський суддя в одному з епізодів так захопився грою, що не помітив втрату свистка. Рефері виручив динамівський захисник Бетао - бразилець підняв свисток з газону і подав особисто в руки арбітру.

Мажич знає дві мови: сербську та англійську. Працює менеджером. Його девіз: "Всім не догодиш".

Додамо, що матч "Дніпро" - "Наполі" розпочнеться о 22:05. Наш сайт буде вести текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Всім не догодиш" - "Дніпро" і "Наполі" розсудить серб Мілорад Мажич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути