пʼятниця, 01 лютого 2013 20:59

"Всього є 50 кандидатів у національну збірну" - Фоменко

"Всього є 50 кандидатів у національну збірну" - Фоменко
"Конкуренцію ніхто не відміняв" - Фоменко ФОТО: ffu.org.ua

У розширеному списку кандидатів до національної збірної 50 футболістів. Про це журналістам розповів наставник першої команди Михайло Фоменко.

"У нашому списку є гравці, які ніколи раніше не викликалися у збірну. Також у нашому полі зору гравці молодіжної збірної. Їх міжнародна кар'єра залежить від виступів на клубному рівні, ігрової практики. Ми зі свого боку будемо постійно переглядати потенційних кандидатів, спілкуватися з клубними тренерами, які часто діляться важливою інформацією.

Вибір кандидатів у нас широкий, якщо говорити про наш рівень, а як ми себе покаже в Європі, це вже практика, а не розмови."

Денис Олійник

"Те, що ми побачили під час перегляду в Іспанії влаштовує штаб національної збірної."

Сергій Кравченко

"Всього є 50 кандидатів у національну збірну. Він не остаточний. Там можуть з'являтися нові імена. Все залежить від самих гравців. Ми ж не можемо на матч викликати 40 чи 50 футболістів. Гратимуть сильніші. Конкуренцію ніхто не відміняв. Якщо гравець демонструватиме рівень, який влаштовує національну збірну, то отримає виклик."

Сергій Погорілий

"Все залежить від гравця. Була певна ситуація, але вона вже пройшла. Сергій сам зрозумів, що вчинив неправильно. Гравця викликали в національну збірну, а він сам змарнував свій шанс. Голкіперу потрібно довести, що він гідний виклику. Як тільки, так відразу. Думаю, він все усвідомив і в майбутньому врахує всі нюанси."

Луїс Адріано

"На це питання вам би краще відповів Маркевич. У нього є досвід роботи у клубі та у збірній, з нашими гравцями та з іноземцями. Легіонери — це трішки ментально інші люди, ніж наші співвітчизники. Треба опиратися на тих людей, які можуть щось змінити, а не так, що може прийме громадянство, а може і ні. У нас нема на це часу. Як буде досить час, то чому б і ні?"

Дебют Фоменка у збірній відбудеться у товариському матчі проти Норвегії. Спаринг пройде 6 лютого на нейтральному полі в іспанській Севільї.

Зараз ви читаєте новину «"Всього є 50 кандидатів у національну збірну" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути