середа, 13 лютого 2013 18:06

"Можливо, зіграємо як "Барселона" - Блохін

"Можливо, зіграємо як "Барселона" - Блохін
Блохін назвав "Бордо" організованою та збалансованою командою. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін дав характеристику французькому "Бордо" перед першим матчем 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Ми дивилися чотири матчі суперника, - каже Олег Володимирович на прес-конференції. - Їх останній матч в чемпіонаті проти "Аяччо" Ребров дивився наживо. Це збалансована і добре організована команда. Вже не молода. Забити їм буде дуже важко. Тому тренер "Бордо" лукавив, коли казав, що для них головне не пропустити багато. Французи забивають доволі мало. На виїзді здебільшого грають від оборони. Також стандарти в їх виконанні є небезпечними".

Блохін зазначив, що нападник Браун Ідейе досі не повернувся в розташування команди.

"Я ще не визначився зі стартовим складом. Скільки буде нападників? Скільки є, стільки і поставим. Можливо, зіграємо як "Барселона", без нападників. Принаймні, Ідейе ще не повернувся. Силва також не зіграє. Мілевський? Він виступає за "Динамо-2". За першу команду він грати не буде. Ми його або продамо, або здамо в оренду", - зазначив він.

Нагадаємо, матч "Динамо" і "Бордо" відбудеться у Києві на "Олімпійскому" 14 лютого о 20:00. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Можливо, зіграємо як "Барселона" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути