понеділок, 07 липня 2014 12:02

"Геть з України!" - Тайсон висловив протест російським журналістам

"Геть з України!"  - Тайсон висловив протест російським журналістам
107jamz.com

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі легендарний американський боксер Майк Тайсон підтримав Україну, засудивши агресію Росії, повідомляє видання Vidia.

"Залізний Майк" не стримався під час кінофестивалю Tribeca Film Festival, який проходив у Нью-Йорку. Проходячи по червоній доріжці Тайсон емоційно звернувся до російських журналістів - "Забирайтеся з України!".

Зазначимо, що інцидент стався ще у квітні, коли Росія остаточно анексувала Крим, однак відео з'явилося в мережі лише зараз.

Нагадаємо, раніше Україну підтримали світові зірки - гурт Scorpions, Квінсі Джонс, Віра Фарміга і Міла Йовович, Арнольд Шварцнеггер, а також співачка Мадонна.

Нагадаємо, український тенісист Сергій Стаховський після поєдинку другого раунду Вімблдону відмовився відповідати на запитання російському журналістові.

"Я прийняв рішення не спілкуватися з російськими ЗМІ ще взимку", - заявив Сергій. - І оголосив про це публічно. Можливо, я вчинив надто емоційно, зопалу, але я - людина слова, яке збираюся тримати і далі. Я розумію, що спорт - поза політикою, але мова йде про журналістів. Я сподіваюся, що можливо моє рішення змусить хоча б деяких з них задуматися, що вони роблять щось неправильно, що у них в країні щось не так".

Також тенісист заявив, що в Росії більше грати не буде.

Зараз ви читаєте новину «"Геть з України!" - Тайсон висловив протест російським журналістам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути