неділя, 28 червня 2015 14:54

Вірус завадив бразильцям здолати Парагвай в Кубку Америки - Дунга

Вірус завадив бразильцям здолати Парагвай в Кубку Америки - Дунга
Багато великих гравців не реалізовували пенальті - Дунга

Однією з причин поразки збірної Бразилії з футболу у чвертьфіналі Кубка Америки від команди Парагваю стала вірусна інфекція, якою заразилися близько 15 гравців незадовго до матчу, заявив головний тренер бразильців Дунга.

Основний час зустрічі, що відбулася у суботу в чилійському місті Консепсьон, завершилося з рахунком 1:1. Відзначилися бразилець Робіньо на 15-й хвилині і Дерліс Гонсалес на 72-й у парагвайців. Компенсований час переможця не виявив, а в серії пенальті точнішими були парагвайський футболіст, вирішальний удар завдав той же Гонсалес.

"Я не шукаю виправдань, але близько 15 гравців підхопили вірус, що внесло корективи в тренувальний процес. Деякі з них відчували головні болі, болі в спині і тілі. У ряду футболістів це проявилося більше, деяких нудило, нам довелося скоротити тренування. Ми потребували швидкості і не мали її", - сказав Дунга, чиї слова наводить Франс Пресс.

"Ми з самого початку знали, що буде нелегко. У нас було багато перемог, але ми не були щасливі. Ми постараємося повернутися на колишні позиції, постараємося стати кращими. На збірну Бразилії завжди є тиск - і при перемогах, і при поразках. Багато великих гравців не реалізовували пенальті. Якби це було легко, багато людей змогли б робити мою роботу, але це не так", - зазначив тренер.

Зараз ви читаєте новину «Вірус завадив бразильцям здолати Парагвай в Кубку Америки - Дунга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути