Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2012 09:04

Віп-балкони і табло з Житомира: на матчі з Україною очікують аншлаг
12

Вхід на стадіон "Зімбру"
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Стадіон розташований в оточенні багатоповерхівок
Власники квартир здають свої балкони вболівальникам

Національна збірна України зіграє матч відбору на ЧС-2014 з Молдовою на стадіоні "Зімбру". Арена вміщує 10500 глядачів.

"Вона побудована у 2006-у році, - розповідає прес-аташе збірної Молдови Віктор. - Стадіон ділять дві команди - "Зімбру" і "Дачія". Також тут свої матчі проводить національна збірна."

Кажуть, табло для арени привезли з Житомира.

"Точно не знаю. Це краще запитати у когось із працівників клубів. Хоча не здивуюсь, якщо з України для стадіону привезли не тільки табло, але й труби та інші деталі," - жартує Віктор.

Арена - це тільки частина спортивного комплексу, який включає в себе два футбольних поля, три тенісних корти, триповерховий будинок дитячої спортивної школи, готель та спортивно-оздоровчий центр. Стадіон знаходиться в оточені багатоповерхівок.

"Балкони будинків — це як віп-місця на "Зімбру". На матчі побачите, що там будуть вболівальники. Люди здають їх за гроші, правда не знаю скільки це коштує."

Віктор прогнозує аншлаг на матчі з Україною.

"Квитки на Англію розкупили за три години. На Україну ми почали їх продавати на вихідні і в середу вечером їх вже не стало. Ціна — 80 — 150 леї. 16 леїв - це одне євро. На матчі чемпіонату квитки коштують 30-40 леїв. На матчі приходить 200 вболівальників. На поєдинки лідерів глядачів збирається більше — дві тисячі."

Виявилося, у касі стадіону ще можна придбати тікет на гру. Станом на вечір четверга там залишалось кілька квитків по 70 та 150 леїв.

Нагадаємо, матч Молдова — Україна пройде 12 жовтня у Кишиневі. Пряма трансляція поєдинку розпочнеться о 21:00 на "Інтері".

Зараз ви читаєте новину «Віп-балкони і табло з Житомира: на матчі з Україною очікують аншлаг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути