пʼятниця, 03 лютого 2012 12:35

"Він виглядає дуже агресивно" - "Феррарі" представила новий болід
5

Фото: singleseater2012.ferrari.com

Сьогодні, 3 лютого, у Маранелло "Феррарі" представила свій новий болід F2012, який виступатиме в сезоні-2012 "Формули-1". Як і очікувалося, яскравою візуальною особливістю автомобіля виявився "ступінчастий" носовий обтічник, подібний до носового обтічника раніше представленої машини "Катерхема".

Пілот "Феррарі" Феліпе Масса розповів про свої враження від боліда.

"Болід виглядає дуже агресивно. Частково це те, про що я мріяв. Я дійсно вірю команді і вірю в нову машину", - цитує Массу ESPN.

Фернандо Алонсо також поділився своєю думкою про новий болід Скудерії, а також розповів про цілі, які стоять перед командою напередодні сезону-2012.

"Новий болід виглядає кардинально іншим чином, ніж його попередник в останні два роки. Сезон-2012 стане для мене третім у "Феррарі" і я хочу сильно почати чемпіонат. Безумовно, конкуренція буде дуже високою, але ми всіх хочемо бачити червоні боліди, які приїжджають на подіум. На наступному тижні робота розпочнеться в Хересі і нам потрібно добре попрацювати, щоб досягти бажаних результатів.

Я вірю в силу "Феррарі", у нас є 2 місяці для того, щоб підготуватися до старту сезону. В цьому році ми просто зобов'язані поборотися за перемогу в чемпіонаті і набрати якомога більше очок. Ми дійсно горимо бажанням знову стати кращими. Ми повинні бути послідовними і рішучими, наскільки це можливо, і я дійсно впевнений в тому, що команді під силу поставити перед собою найвищі цілі і в підсумку домогтися результату", - цитує Алонсо Autosport.

Зараз ви читаєте новину «"Він виглядає дуже агресивно" - "Феррарі" представила новий болід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути