пʼятниця, 27 січня 2012 18:35

Варшавський стадіон Євро-2012 буде відкрито вчасно

Варшавський стадіон Євро-2012 буде відкрито вчасно

Національний стадіон у Варшаві отримав дозвіл на проведення офіційної церемонії відкриття, яка відбудеться в неділю, 29 січня. Позитивні рішення видали пожежна та санітарна служби міста, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на інфоцентр "Україна-2012".

Урочистості з нагоди відкриття останньої з восьми арен Євро-2012 розпочнуться в неділю о третій годині дня за місцевим часом і триватимуть п'ять з половиною годин.

Цікаво, що першою для глядачів заспіває українська група "Гайдамаки", яка виступить разом з польською "VooVoo". У програмі шоу, яке пройде під девізом "Oto jestem!" ("А от і я!"), Також виступи інших місцевих виконавців і грандіозний феєрверк.

Нагадаємо, після відкриття Національного стадіону вже 11 лютого на ньому відбудеться перший футбольний матч, в якому варшасвкая "Легія" і краківська "Вісла" позмагаються за Суперкубок країни, а 29 лютого головну польську арену протестує збірна Францішека Смуди. У цей день протистояти "Кадрі" буде збірна Португалії.

Зараз ви читаєте новину «Варшавський стадіон Євро-2012 буде відкрито вчасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути