пʼятниця, 04 грудня 2009 14:13

Валуєв готовий пожертвувати гонораром заради бою з будь-яким із братів Кличків

Валуєв готовий пожертвувати гонораром заради бою з будь-яким із братів Кличків

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі росіянин Микола Валуєв заявив, що, незважаючи на втрату титулу в поєдинку проти британця Девіда Хея, як і раніше сподівається на зустріч у рингу з одним із братів Кличків.

"Я думаю, цей бій продовжує бути найбільш бажаним для шанувальників боксу з пострадянського простору. Одним з найбажаніших він залишається і для мене. Тим більше тепер найболючіше питання для братів Кличко - щодо розподілу призового фонду - втратив свою актуальність. Зараз Віталій і Володимир на відміну від мене, є чемпіонами світу і тому мають право диктувати свої фінансові умови ", - сказав Валуєв.

За словами російського боксера, зараз він чекає оновлення рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації.

"Я не повинен випасти з топ-десятки. Німці прогнозують, що я буду займати третю позицію в рейтингу. Подивимося, як буде насправді. Також я можу опинитися в першій десятці рейтингів Всесвітньої боксерської ради (WBC), Міжнародної федерації боксу (IBF ) і Всесвітньої боксерської організації (WBO) ", - відзначив він.

Нагадаємо, 8 листопада Хей переміг Валуєва роздільним рішенням суддів: двоє арбітрів віддали перемогу з однаковим рахунком 116:112, а третій висловився за нічию - 114:114.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Валуєв готовий пожертвувати гонораром заради бою з будь-яким із братів Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути