четвер, 10 жовтня 2013 20:14

Вальдемар Форналік: "Українці однаково починали і в Лондоні, і у Варшаві"

Вальдемар Форналік: "Українці однаково починали і в Лондоні, і у Варшаві"
Вальдемар Форналік Фото: gwizdek24.se.pl

У польській збірній по футболу проаналізували гру у Варшаві, помилки та сильні сторони збірної України. Про це розповів на прес-конференції в Харкові головний тренер поляків Вальдемар Форналік.

– Завтра нас чекає дуже важлива гра. Маємо невеликі шанси, але вони є – вважає Форналік. – Ми ретельно проаналізували гру у Варшаві. Врахували свої помилки й сильні сторони гри суперника. Хотіли б уникнути помилок в завтрашньому матчі.

Навіщо ви запросили Маріуша Левандовського, адже він два роки грав у першій українській лізі і вже має 34 роки?

– Погукали, бо Маріуш має постійну практику в своїй команді і може знадобитися нам на полі. Утім я не заперечую той факт, що Маріуш найкраще знає українську збірну.

Українці здивували вас швидким голом у Варшаві. Тепер у їхньому складі є Коноплянка, який може доставити багато клопоту польській обороні. Чи маєте план аби його стримати?

– Нас не здивувала манера гри українців у Варшаві. Вони так само починали і в Лондоні. Тільки тоді їм не пощастило забити швидкий гол. На жаль, у польській столиці нашому супернику це вдалося. Ми це не забули й нас буде важко чимсь здивувати.

Разом із Фораліком на прес-конференцію прийшов і гравець дортмундської Борусії Роберт Левандовскі. Польські журналісти запитали його чи знає він, як повернути увагу рідних уболівальників.

– Я знаю, що багато в нас не вірить. Мусимо на полі показати якісну гру й повернути увагу тих, хто зневірився, – заявив найкращий польський гравець.

Зараз ви читаєте новину «Вальдемар Форналік: "Українці однаково починали і в Лондоні, і у Варшаві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути