субота, 09 червня 2012 15:46

"В українців є сильні форварди" - Мельберг

"В українців є сильні форварди" - Мельберг
Олаф Мельберг грає за збірну Швеції з 2000-го року ФОТО: 2012.football.ua

Захисник національної збірної Швеції Олаф Мельберг відзначив форвардів української команди. Про це футболіст розповів сьогодні журналістам перед тренуванням "тре крунур" у Конча-Заспі.

"Ми спокійні і впевнені у своїх силах, - каже Олаф. - Сподіваюсь, що ми не занадто розслаблені. Нам треба зосередити всю свою увагу на матчі, який пройде у понеділок."

Кого б ви назвали головною зіркою збірної України? Це все ще Андрій Шевченко?

"Я не знаю. У нашого суперника багато кваліфікованих виконавців. В українців є сильні форварди, які забивають багато голів. Але ми не зупиняємося на конкретних футболістах, а фокусуємо увагу на команді. В українців хороша збірна".

Ви вже все про них знаєте?

"Ми вивчали нашого суперника і у нас є певні ідеї на гру. Останнім часом ми частенько грали один проти одного. Але у понеділок нас чекає абсолютно нова історія. Ми зіграємо проти українців у рамках такого великого турніру, як Євро в їх рідних стінах. Зараз важко сказати, як вони себе поведуть у понеділок."

Наскільки вам буде важко грати проти одного з господарів Євро?

"Все буде залежати від того, як ми розпочнемо гру. Якщо у нас все буде виходити, то це матиме гарний ефект на гравців і додасть нам впевненості. Натомість українці відчуватимуть тиск на собі. Можливий інший варіант. Якщо початок матчу буде за господарями, їм все вдаватиметься і допомагатимуть рідні стіни, то буде важка гра."

Як вам умови проживання в Україні?

"Поки ми всім задоволені. Все що я встиг тут побачити мені сподобалося. Ми живемо у готелі, а тренуємося тут. Все добре".

Що ви будете сьогодні відпрацьовувати на тренуванні?

"Я поки не знаю. Коли розпочнеться заняття нам все розкаже наш тренер. Зараз ми зосереджені на матчі з українцями. Намагаємось підготуватися до нього якомога краще. Не думаю, що нас будуть дуже навантажувати."

Наскільки важливо для вас отримати підтримку від своїх фанів?

"Ми розуміємо, що у понеділок українських вболівальників на стадіоні буде більше, ніж наших. Та нам завжди приємно грати, коли наші фани є на трибуні і підтримують нас."

Минулого сезону ви грати проти "Металіста" у Лізі Європи. Можете порівняти збірну України і харківський клуб?

"Не можу, адже за "Металіст" виступає багато іноземних футболістів. У збірній є лише кілька футболістів з харківського клубу, тому мені важко зробити якесь порівняння".

Нагадаємо, матч Україна - Швеція пройде 11 червня у Києві на НСК "Олімпійський". Початок матчу - 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"В українців є сильні форварди" - Мельберг ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути