вівторок, 04 червня 2013 13:33

У реконструкцію дніпропетровського палацу спорту "Метеор" "заллють" 200 млн грн

У реконструкцію дніпропетровського палацу спорту "Метеор" "заллють" 200 млн грн
"Метеор" може стати тренувальним майданчиком для спортивних секцій. Фото: comments.ua

У Дніпропетровську розпочали реконструкцію Універсально-видовищного спортивного палацу (УЗСД) "Метеор", на яку до 2015 року направлять 200 млн грн, повідомляється на сайті Кабінету міністрів з посиланням на Дніпропетровську облдержадміністрацію.

"Реконструкція спортивного комплексу забезпечить спортсменів Дніпропетровської області та спортсменів з інших областей тренувальними майданчиками під час проведення Євробаскету-2015. Також буде збільшено кількість глядацьких місць до 6 тисяч. А після завершення чемпіонату палац спорту стане оновленим тренувальним майданчиком для дитячо-юнацьких спортивних секцій", - цитується повідомлення голови облдержадміністрації Дмитра Колеснікова.

За його словами, вже ведуться роботи з реконструкції "Метеора", зокрема, ремонтуються підлоги, стіни, оновлюється сантехніка та ін Також планується реконструкція і поліпшення фасаду і ремонт козирка палацу спорту.

У рамках реконструкції об'єкта проведена інженерно-геодезична робота, видано та укладено договори техзавданнь на комплексне обстеження фундаментів, будівельних конструкцій, мереж та технологічного обладнання.

За словами Дмитра Колєснікова, завершення повної реконструкції "Метеора" планується до 2014 року.

Як повідомлялося, функції замовника з проектування та реконструкції УЗСД "Метеор" у Дніпропетровську покладено на державне підприємство (ДП) "Льодові арени".

На проектування та реконструкцію будівлі УЗСД "Метеор" у поточному році уряд направив 72,4 млн грн.

Україна 18 грудня 2011 року отримала право на проведення фінального турніру Чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловічих збірних у 2015 році. Заявки на прийом матчів турніру подали Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів та Івано-Франківськ.

Зараз ви читаєте новину «У реконструкцію дніпропетровського палацу спорту "Метеор" "заллють" 200 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути