вівторок, 11 травня 2010 16:34

В "Арсеналі" з'явився ще один володар "Золотого м'яча"

В "Арсеналі" з'явився ще один володар "Золотого м'яча"

Нападнику футбольного клубу "Арсенал" (Київ) Андрію Воробею від президента "канонірів" Вадима Рабиновича вручено спеціальний приз "Золотий м'яч" за 100 голів у Чемпіонатах України.

Урочисте нагородження проходило в День Перемоги в Харкові, де "Арсенал" завершував сезон матчем з місцевим "Металістом". Тріумф Андрія Воробея став частиною великої святкової програми, підготовленої харків'янами до 65-річчя Великої Перемоги. "Золотий м'яч" перед початком матчу в присутності майже 40 тисяч уболівальників Андрію вручив ветеран війни та Збройних Сил Микола Іванович Ставнюк. Стадіон оваціями зустрів і ветерана, і бомбардира "канонірів".

Як ми вже повідомляли, свій 100-й гол у Чемпіонатах України Андрій Воробей забив 30 квітня 2010 у пам'ятному матчі на виїзді з полтавською "Ворсклою" ("каноніри" перемогли у тій грі з рахунком 5-1), а потім "розмочив" і другу сотню, відзначившись у домашній грі з донецьким "Металургом". Зараз на рахунку Андрія вже 101 м'яч.

Нагадаємо, раніше аналогічний приз був вручений ще одному форварду "канонірів" Максиму Шацьких, який забив свій 100-й м'яч у грі проти запорізького "Металурга".

За матеріалами fcarsenal.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В "Арсеналі" з'явився ще один володар "Золотого м'яча"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути