четвер, 04 березня 2010 09:31

У матчі з Єгиптом в англійців було три капітани

У матчі з Єгиптом в англійців було три капітани

У рамках товариського поєдинку збірна Англії на "Вемблі" завдала поразки команді Єгипту, здобувши свою 500-ту перемогу в історії.

Зважаючи на відсутність травмованого Ріо Фердінанда - нинішнього офіційного капітана англійців - команду на поле вивів Стівен Джеррард.

Коли Стів Джі відправився на лавку, то передав кермо лідерства Вейну Руні. А коли Капелло вирішив замінити Руні, Вейн передав капітанську пов"язку Беррі. Террі ж, який провів на полі всі 90 хвилин, не допустив за весь матч жодної суттєвої помилки, підтвердивши тим самим статус "Залізної людини".

Збірна Англії взяла гору над командою Єгипту з рахунком 3:1. Нападаючий "Тоттенхема" Пітер Крауч зробив дубль і довів число своїх м"ячів, забитих за національну команду, до 20.

Це була 14-та зустріч збірної родоначальників футболу проти представників Африки. Англійці тут як і раніше не знають гіркоти поразок - на їх рахунку 10 перемог при чотирьох нічиїх.

Англія - Єгипет - 3:1

Голи: Зідан, 23 (0:1); Крауч, 56 (1:1); Райт-Філліпс, 75 (2:1); Крауч, 80 (3:1).

Англія: Грін, Террі, Апсон, Бейнс, Браун, Лемпард (Керрік, 46), Баррі, Уолкотт (Райт-Філліпс, 58), Джеррард (Мілнер, 73), Руні (К. Коул, 86), Дефо (Крауч, 46)/

За матеріалами Турнір, Eurosport.ru

Зараз ви читаєте новину «У матчі з Єгиптом в англійців було три капітани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути