середа, 10 липня 2013 14:44

"У "Динамо" є бразильські футболісти?" - кияни програли чемпіону Ірану
15

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" завершило підготовку до нового сезону поразкою у товариському матчі. У вівторок кияни поступилися команді "Естеглаль" — 1:2. Проти чемпіону Ірану зіграли футболісти, які отримали мало ігрового часу у матчах Об'єднаного турніру та найближчий резерв першої команди. Змішаним складом керував Олександр Хацкевич.

"Крім Артема Кравця, Романа Безуса та Марко Рубена нікого не знаю. Думав, буде грати перша команда "Динамо", а не четвертий склад. У будь-якому випадку мають перемогти іранців з різницею у п'ять м'ячів," - каже один із глядачів до свого товариша.

"Юссуф грає. А я думав він вже давно залишив команду", - додає той.

Поряд з вболівальниками хлопець гортає товстий путівник по Києву.

"Я прилетів з Бразилії. Так, це не близька дорога, - сміється Рафаель. - Скажіть, що це за гра? Чи є в "Динамо" бразильські футболісти?" - вболівальнику пояснюють, що грає не основний склад без його земляків.

"Знаю, що у "Шахтарі" є багато бразильців, але їхати в Донецьк не планую. Можливо ще застану матч, коли гратиме перша команда "Динамо". Бразильців завжди тягне до земляків", - каже хлопець.

На матч зробили вільний вхід. Збирається більше тисячі глядачів. Ультрас "Динамо", які бойкотували матчі Об'єднаного турніру, активно підтримують команду протягом гри, співають образливі пісні про московський "Спартак" і палять файєри.

Іранські вболівальники збираються разом. Весь поєдинок проводять на ногах, співають пісні і розмахують прапорами Ірану. У перерві матчу фотографуються з футболістами "Естеглалю". Декотрі цілують гравців у щоки.

"У мусульманських країнах — це традиційне привітання між чоловіками, - розповідає киянка Ірина. Вперше у житті прийшла на футбол. - Подруга витягнула на стадіон. Тут цікавіше дивитися, ніж по телевізору, хоча я ще не все добре розумію. Постійно перепитую друзів. Найбільше вразили люди, які стоять із шарфиками і весь час співають. Тепер хочу піти на "Олімпійський". Соромно жити у Києві і жодного разу там не побувати."

За матчем з віп-ложі спостерігають президент "Динамо" Ігор Суркіс і головний тренер Олег Блохін. На початку другого тайму до них приєднуються футболісти Андрій Ярмоленко та Денис Гармаш.

Відзначимо, що єдиний гол киян провів Марко Рубен. Ще у першому таймі футболіст травмувався в одному з ігрових епізодів і залишив поле.

14 липня "Динамо" стартує у прем'єр-лізі України домашнім матчем проти луцької "Волині".

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" є бразильські футболісти?" - кияни програли чемпіону Ірану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути