пʼятниця, 11 грудня 2015 11:26

Уткін бовкнув купу дурниць під час коментування матчу і заснув наприкінці першого тайму

Спортивний коментатор Василь Уткін допустив кілька курйозних обмовок під час матчу заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів між німецьким "Байєром" та іспанською "Барселоною" (1:1). Зустріч транслювалася в прямому ефірі телеканалу "НТВ-Плюс Футбол 2".

На 38-й хвилині поєдинку Уткін назвав голкіпера "Барселони" Андре Тер Штегена воротарем ЦСКА. Через п'ять хвилин журналіст, коментуючи дії каталонської команди в обороні, прийняв синьо-гранатових за "Ростов" з Ростова-на-Дону. Наприкінці першого тайму Уткін, знову розмірковуючи про гру "Барселони" в захисті, зазначив, що "захисна лінія "Зеніту", прости Господи, залишає взагалі просто дивовижне враження".

Ось найцікавіше, що видав російський коментатор:

"Порушення правил. Схоже, що Шатов занадто хотів заволодіти м'ячем. І дав по фізіономії місцевому депутату".

"Зараз ми бачимо практично ідеальну схему команди, що обороняється. Це Ростов, який на Дону. Ось він і відзахищався".

"Іванов! Порушення. Ось здавалося, що сили будуть закінчуватися у наших, а сили-то закінчуються у французів. Два не надто обов'язкових фоли у народній близькості від воротаря - і ми весь час обговорюємо, що, виявляється, це інші батьки втомилися. Це неможливо".

 
 

Сам коментатор в Twitter вибачився за роботу в першому таймі і пояснив медично підтвердженою хворобою - хронічним порушенням сну.

У спортивній журналістиці Уткін дебютував в 1994 році. З 2010 по 2015 роки очолював спортивну редакцію "НТВ-Плюс". З 1 листопада працює на федеральному спортивному телеканалі "Матч ТВ", повідомляє "Лента".

Зараз ви читаєте новину «Уткін бовкнув купу дурниць під час коментування матчу і заснув наприкінці першого тайму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути