четвер, 26 квітня 2018 16:13

Усик розповів про гріхи і дав пораду футболісту збірної України

Усик розповів про гріхи і дав пораду футболісту збірної України
Усик дав відверте інтерв'ю. Фото із соцмережі

Чемпіон світу за версіями WBO і WBC Олександр Усик поділився секретом, як досягти успіху гравцю "Манчестер Сіті" та збірної України Олександру Зінченку.

"Дай Бог, щоб заграв. У нього є бажання грати у великому клубі. Треба просто прагнути, валити, бігати, верещати, рвати так дупу, щоб вона кипіла, щоб горіло все навколо. Тільки тоді ти досягнеш результату. Треба розвиватися, треба валити так, щоб кипіло", - сказав Усик.

Усик також зізнався, що в молоді роки міг щось непомітно поцупити з магазину. За словами нашого боксера, під час міжнародних змагань спортсмени не раз могли потрапити в неприємні історії.

"Бувало, що крав жуйки з супермаркетів. Ми просто відлітали звідти. Не було просто за що купити, а жуйки хотілося. Це було давно - років 8 тому. Знаєте, їздили все на змагання і хлопці там грішили. В аеропорту або ще десь... І я такий же. Тому що не було грошей, щоб щось купити, а привезти хотілося. Коротше, я не злодій. Бо знаю, що це повертається подвійно", - сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналі "От души в душу" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український боксер сенсаційно нокаутував непереможного німця

Промоутер Усика Олександр Красюк так прокоментував травму боксера: "Він полетів до Барселони в кінці лютого, займався підготовкою, але в якийсь момент відчув дискомфорт у лікті. Потім біль став нестерпним. Він пройшов МРТ, і іспанські лікарі рекомендували йому припинити навантаження. Він приїхав до Києва, ми вжили всіх необхідних заходів , і зараз він проходить другий етап реабілітації. За прогнозами лікарів в середині травня він зможе повернутися до тренувань. Бій з Гассієвим цілком ймовірно може відбутися в середині літа".

Зараз ви читаєте новину «Усик розповів про гріхи і дав пораду футболісту збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути