середа, 09 листопада 2016 13:57

Усик знайшов суперника на захист титулу

Усик знайшов суперника на захист титулу

17 грудня 2016 року в Інглвуді (штат Каліфорнія, США) на арені "Форум" чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (10-0, 9 КО) проведе перший захист титулу.

Суперником Олександра виступить південноафриканський важковаговик Табісо Мчуну (17-2-0, 11 КО). Поєдинок Усик - Мчуну транслюватиме телеканал HBO.

"З промоутером Мчуну Кеті Дува ми узгодили основні умови в угоді, зараз ми очікуємо на офіційну санкцію WBO. Дебют Усика в США має бути саме такий - на телеканалі НВО і з гідним суперником. Упевнений, що вже до кінця 2017 року Америка гудітиме від Усика і ми докладемо до цього всіх зусиль", - зазначив промоутер боксера Олександр Красюк.

Титул чемпіона світу за версією WBO Олександр Усик завоював у вересні цьогоріч у поєдинку з поляком Кшиштофом Гловацьким. Українець побив рекорд Евандера Холіфілда, ставши чемпіоном світу в десятому поєдинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Усика зробила пропозиції двом польським боксерам

Табісо Мчуну 28 років, боксує у стійці шульги. На його рахунку 17 перемог у 19 поєдинках, 11 з яких - нокаутом, титули чемпіона ПАР, чемпіона NABF, interim WBA Pan African та ін.

У поєдинку з Едді Чемберсом Мчуну здобув сенсаційну перемогу одноголосним рішенням суддів. Зустрічався в рингу і з колишніми суперниками Олександра Усика - Деніелом Брюером і Дені Вентером. Попередній поєдинок провів у травні цьогоріч із Боніфасом Каборе.

Суперником Усика міг стати боснієць Дамір Бельо, однак він відмовився від поєдинку через погану фізичну форму.

Зараз ви читаєте новину «Усик знайшов суперника на захист титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути