субота, 21 листопада 2009 13:21

Помер видатний хокейний тренер

Помер видатний хокейний тренер

Напередодні, 20 листопада, в Харкові перестало битися серце відомого українського і російського тренера, в минулому захисника, який стояв біля витоків харківського "Динамо", - Едуарда Дмитровича Цируля.

Батько нападника "Сокола" і збірної України Дмитра Цируля, який виховав розсип відомих хокеїстів, пішов з життя на 56-му році після тривалої хвороби.

Едуард Цируль, до останнього працював директором в СДЮСШОР "Белгород", не зміг перебороти смертельну хворобу - рак. Прощання з тренером від Бога, яким багато хто вважає Едуарда Дмитровича на хокейних просторах, відбудеться 21 листопада на 9-му харківському цвинтарі (вул. Клочківська, 335) о 12.00. На похороні буде присутній і Дмитро Цируль, який залишив розташування "Сокола" і відбув додому попрощатися з батьком.

Світлу пам"ять про Едуарда Цируля, який приводив у свій час харківські команди на п"єдестал пошани національної першості, вшанували хвилиною мовчання хокеїсти СДЮСШОР-"Ворони" і ХК "Харків", що зустрічалися між собою в рамках чемпіонату країни.

Разом із хокейним Харковом сумує і ХК "Сокіл", який висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного.

ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Помер видатний хокейний тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути