четвер, 26 квітня 2018 19:11

Помер талановитий український спортсмен

Помер талановитий український спортсмен
Спортсмен подавав великі надії. Фото із соцмережі

У середу, 25 квітня, в Івано-Франківську помер перспективний український спортсмен, представник спортивного клубу "Тигр" Іван Штих. Йому було 16 років.

"Це важка втрата для родини і для всього клубу. Ваня мріяв про нові змагання і перемоги, будував майбутнє в спорті. Але доля розпорядилася по-іншому. Ти завжди залишишся в наших серцях і пам'яті за свою жагу до перемог і доброту. Спочивай з миром і нехай земля буде тобі пухом", - йдеться на Facebook-сторінці спортклубу.

Як розповіла родичка юнака, зараз він повинен був бути на змаганнях в Абу-Дабі, де "він завоював би кубок на чемпіонаті світу з джиу-джитсу".

"Так готувався до цих відповідальних змагань. Однак не склалося. Команда поїхала без нього. За день до поїздки - несподівано кома, з якої Іван так і не вийшов. Міцний, здоровий і духом, і тілом юнак 16 років. Раптовий і ніким не очікуваний фінал. Страшна втрата сина - надії і гордості їх мами. Приклад для молодших брата і сестрички... А як він танцював... Очей не можливо було відвести. Не знаю, які слова повинна сказати його батькам... Велике горе. Сумую разом з усіма...", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер легендарний футболіст збірної Англії

"Я знаю точно, що тепер в раю буде кому вчити джиу-джитсу! Спочивай з миром, один..." - написав у Facebook керівник клубу "Тигр" Владилен Лейцюсь.

Зараз ви читаєте новину «Помер талановитий український спортсмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути