субота, 12 листопада 2011 18:57

Український арбітр ввійшов в історію "Олімпійського"
6

Фото: Фото: Тарас Подолян

На товариському матчі національних збірних України та Німеччини, дебютному для оновленого НСК "Олімпійський", працював український арбітр Ігор Іщенко. Поєдинок відбувся у п'ятницю, 11 листопада. Команди сильнішого не виявили — 3:3.

Іщенко виконував обов'язки четвертого арбітра. Очолював суддівську бригаду іспанець Карлос Веласко Карбальо. Йому допомагали співвітчизники — Роберто Алонсо Фернандес та Хуан Карлос Юсте Хіменес.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голепад на "Олімпійському": збірні України та Німеччини зіграли внічию

Карбальо, який судив фінал Ліги Європи минулого сезону, показав за матч дві жовті картки. "Гірчичники" отримали дебютант збірної України Роман Безус (19 хв) та автор другого голу нашої команди Євген Коноплянка (81 хв).

І Олег Блохін, і Йоахім Льов не давали Іщенку замерзнути. Наставники провели на двох 11 замін. Шість замін на рахунку "коуча" гостей.

44-річний Іщенко вже працював на матчі збірної Німеччини. У відборі до ЧС-2010 арбітр судив поєдинок німців проти Ліхтенштейну. Тоді бундестім переміг - 4:0.

Зараз ви читаєте новину «Український арбітр ввійшов в історію "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути