середа, 14 серпня 2013 09:29

Українська "молодіжка" розгромила греків у товариському матчі

Українська "молодіжка" розгромила греків у товариському матчі
Молодіжна збірна України забила Греції чотири м'ячі на "Арені-Львів" ФОТО: ffu.org.ua

Молодіжна збірна України U-21 під керівництвом Сергія Ковальця зіграла у Львові товариський поєдинок проти однолітків з Греції. Українська команда впевнено переграла суперника, відвантаживши в його ворота 4 "сухі" м'ячі.

З перших хвилин українці заволоділи ініціативою і вже на другій хвилині Болбат мав чудову можливість вивести свою команду вперед, але не зміг переграти голкіпера. Наші хлопці продовжували небезпечно атакувати, раз по раз загрожуючи воротам Діодіса, але до логічного завершення справа не доходила.

В кінцівці тайму підопічні Сергія Ковальця не випускали греків з їхньої половини поля і це принесло свої плоди. Будківський справа намагався пройти захисника грецької збірної, але той зіграв рукою в своєму штрафному майданчику. Сам Будківський впевнено реалізував пенальті ? 1:0.

Після перерви наставник грецької збірної оновив склад і в перші хвилини другого тайму гості заставили глядачів понервувати. Але українці швидко повернули собі м'яч і змогли подвоїти рахунок: Калітвінцев подав кутовий, а Цуріков на дальній стійці замкнув подачу ? 2:0.

Грецька команда знову спробувала змінити рахунок і провела кілька небезпечних атак та на останньому рубежі впевненно діяв Артур Денчук. А на 78-й хвилині Пилип Будківський зробив дубль, випередивши Яніотіса після подачі кутового ? 3:0.

Останній гол для збірної України, після сольного проходу, забив Владислав Кулач, який вийшов на заміну за 10 хвилин до кінця матчу ? 4:0.

Україна U-21 ? Греція U-21 4:0

Голи: Будківський (45+1, пен.), Цуріков (53), Будківський (78), Кулач (90+2).

Україна U-21: Денчук (Гальчук, 86), Насонов (Рижук, 62), Ордець (Трояновський, 86), Неплях (Приндета, 75), Цуріков (Мягков, 86), Бабенко (Ковалець, 62), Нойок (Озарків, 75), Калитвинцев (Чурко, 62), Бохашвілі (Іванко, 62), Болбат (Мякушко, 86), Будківський (Кулач, 80)

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" розгромила греків у товариському матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути