вівторок, 31 березня 2015 19:15

УЄФА може жорстко покарати збірну Росії за матч в Чорногорії

УЄФА може жорстко покарати збірну Росії за матч в Чорногорії
rsport.ru

Збірна Росії може бути покарана проведенням трьох домашніх матчів кваліфікації Євро-2016 без глядачів через поведінку вболівальників під час гри з Чорногорією.

Влітку 2012 року УЄФА покарав РФС штрафом у розмірі 120 тисяч євро та умовне зняття шести очок у кваліфікації Євро-2016 за поведінку вболівальників збірної під час матчу Євро-2012 Росія - Чехія (4:1).

Після подачі апеляції УЄФА замінив покарання на проведення трьох домашніх ігор при порожніх трибунах (умовно). РФС був наданий випробувальний термін на період відбору Євро-2016.

У понеділок УЄФА відкрив нову дисциплінарну справу стосовно РФС у зв'язку з тим, що під час матчу зі збірною Чорногорії російські вболівальники використовували піротехніку і кидали на поле сторонні предмети.

Нагадаємо, матч Чорногорія - Росія був зупинений у середині другого тайму, після того, як місцеві фанати стали закидати поле сторонніми предметами. На 1-й хвилині матчу чорногорські ультрас травмували голкіпера Росії Ігоря Акінфєєва - фаєр потрапив воротареві у голову. Через цей інцидент гра була зупинена на 35 хвилин, і тільки після дзвінка від Платіні рефері відновив матч.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА може жорстко покарати збірну Росії за матч в Чорногорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути