субота, 09 березня 2013 11:06

У Бразилії вболівальники поранили ножем воротаря

У Бразилії вболівальники поранили ножем воротаря
Прасса поранили, коли він заступився за одноклубника. Фото: reuters.com

Воротар бразильського футбольного клубу "Палмейрас" Фернандо Прасс отримав ножове поранення в бійці з з власними вболівальниками. Про це повідомляє Associated Press.

Інцидент стався 7 березня в аеропорту Буенос-Айреса, де гравці "Палмейраса" чекали на літак в Бразилію. За кілька годин до цього бразильська команда програла клубу "Тигре" з рахунком 0:1 в матчі групового турніру Кубка Лібертадорес (південноамериканський аналог Ліги чемпіонів).

Уболівальники "Палмейраса", які також чекали на літак в аеропорту, почали висувати претензії гравцям своєї команди. Найбільше критики дісталося півзахисникові Хорхе Вальдівія, якому стали погрожувати фізичною розправою. Фернандо Прасс заступився за свого одноклубника, почалася бійка, під час якої один з уболівальників дістав ножа і порізав їм вухо голкіпера.

Прасс був змушений залишитися в Буенос-Айресі для отримання медичної допомоги. Інші футболісти благополучно дісталися Бразилії. Аргентинська поліція затримала кількох фанатів "Палмейраса", але незабаром він були відпущені.

Це вже не перший інцидент за участю гравців та вболівальників бразильської команди. У 2012 році після вильоту команди з вищого дивізіону чемпіонату Бразилії на адресу футболістів і тренерів стали надходити погрози. Тоді ж фанати побили гравця своєї команди Дієго Соуза. У початку 2013 року гравець "Палмейраса" Фабіньо також був побитий на вулиці. У 2008 році Вандерлей Лушембургу, який тренував тоді команду, зламав руку під час бійки з уболівальниками.

"Палмейрас" вважається найпопулярнішим клубом Бразилії. Число його фанатів оцінюється в 15 мільйонів чоловік.

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії вболівальники поранили ножем воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути