пʼятниця, 07 березня 2008 14:35

Товариство з захисту тварин вимагає для канадського гольфіста тюремного ув"язнення

Канадського гольфіста Тріппа Айзенауера будуть судити за умисне вбивство червоноплечого канюка (птах родини яструбиних). Спортсмен убив птаха, який заважав зйомкам кліпу з його участю, причому гольфіст посилав м"ячі у бік яструба до тих пір, поки один з них не потрапив йому в голову.

Звинувачення Айзенауеру пред"явило товариство Humane Society, яке зокрема займається охороною тварин. Коли гольфіст з"явиться перед судом, поки невідомо. Йому загрожує тюремне ув"язнення строком до 14 місяців і штраф у розмірі 1500 доларів.

Звукорежисер знімальної групи Джетро Сенгер розповів, що за діями Айзенаеура спостерігали близько 15 чоловік, і ніхто з них не втрутився. Сенгер додав, що вбивство птаха не було записане на відео.

Тріпп Айзенауер вже заявив, що йому прикро за те, що трапилося. Зі слів спортсмена, він не намагався вбити птаха, а хотів налякати його і змусити полетіти. Гольфіст підкреслив, що він дуже любить тварин, додавши, що у нього вдома живуть три коти, яких він узяв з притулку.

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Товариство з захисту тварин вимагає для канадського гольфіста тюремного ув"язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути