субота, 25 травня 2013 12:23

Тимощук не хвилюється перед фіналом Ліги чемпіонів

Тимощук не хвилюється перед фіналом Ліги чемпіонів
"Ми і "Боруссія" добре знаємо один одного" - Тимощук ФОТО: isport.ua

Український півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук поділився очікуваннями від фінального матчу Ліги чемпіонів, в якому його команда зіграє сьогодні проти дортмундської "Боруссії".

"Хвилювання взагалі-то немає: в усіх у "Баварії" великий досвід зустрічей на різних рівнях. Але, з іншого боку, попереду матч, від якого залежить доля - не тільки трофею, але і команди, і твоя власна. Такий матч - знакова подія в кар'єрі будь-якого футболіста. Навколо вирішального поєдинку завжди особлива атмосфера, в міру наближення гри вона все більше загострюється, і гравці це, звичайно, відчувають. І, звичайно, приємно грати на "Вемблі".

Те, що "Баварія" втретє за чотири роки претендує на перемогу в Лізі чемпіонів, - наш козир. Ми і "Боруссія" добре знаємо один одного за поєдинками у бундеслізі, в Кубку Німеччини і за Суперкубок. Але у нашої команди є досвід фінальних поєдинків у Лізі, а у суперника - по суті, немає. Залишається використати наші сильні сторони.

Що буде для "Баварії" найважчим? Усі матчі проти "Боруссії" останнім часом складалися важко, напружено. Ясно, що майбутній не стане винятком. Тим більше що у фіналі обидві команди будуть максимально мобілізовані. Суперники виступають в одному національному чемпіонаті, добре знають можливості один одного. Загалом, все прояснить тільки гра, і про труднощі краще поговорити після фінального свистка", - цитує Тимощука "Спорт-Экспресс".

Матч "Борусія" Д - "Баварія" розпочнеться о 21.45 за київським часом. Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук не хвилюється перед фіналом Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути