четвер, 26 листопада 2015 12:55

Телеканал "Україна" не покаже матч "Лаціо" - "Дніпро"

Телеканал "Україна" не покаже матч "Лаціо" - "Дніпро"
fcdnipro.ua

У четвер, 26 листопада, о 19:45 на телеканалі "Футбол 1" відбудеться пряма трансляція поєдинку Ліги Європи УЄФА за участю "Дніпра".

Поразки від "Сент-Етьєна" значно ускладнили "Дніпру" завдання виходу з групи. Тепер українцям не тільки не можна програвати у двох іграх, а й треба сподіватися, що французи втратять очки.

Чи вийде у "синьо-біло-блакитних" зробити перший крок до 1/8 і перемогти "Лаціо", побачимо вже в четвер, о 19:45, на телеканалі "Футбол 1". Коментувати протистояння "Дніпра" з італійським опонентом буде Кирило Круторогов.

У четвер, 26 листопада, телеканал "Футбол 2" покаже інші матчі Ліги Європи. О 19:45 відбудеться пряма трансляція зустрічі суперників "Дніпра" по групі - "Русенборга" і "Сент-Етьєна" (коментатор - Микола Кравчук). У 21:55 телеканал "Футбол 2" покаже поєдинок "Ліверпуль" - "Бордо" (коментатор - Віктор Вацко), а опівночі - протистояння "Базеля" і "Фіорентини" (коментатор - Роман Тимощук).

О 19:00 на каналі "Футбол 1" стартує проект "Шлях до Базеля". Передматчева студія буде присвячена поєдинку "Лаціо" - "Дніпро": ведучий Андрій Малиновський та екскперти Юрій Бакалов та Іван Гецко проаналізують новини з табору команд та можливі сценарії зустрічі, а в післяматчевій програмы розберуть ключові моменти протистояння.

Додамо, що "Україна" не транслюватиме зустріч. Раніше канал показував всі осінні матчі українських клубів в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "Україна" не покаже матч "Лаціо" - "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути